Despre hub

Hub-ul înființat în cadrul Proiectului Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE)” POCU/82/3/7/105905 face parte din programul de sprijinire a viitorilor antreprenori în vederea demarării și dezvoltării noilor afaceri.

Citește mai multe

Evenimente

Evenimente de informare cu subiecte de interes pentru dezvoltarea noilor afaceri, evenimente de promovare în rândul antreprenorilor de succes, instituțiilor publice, centrelor de sprijinire a antreprenoriatului, dar și evenimente de socializare în vederea realizării de schimb de experiență pentru consolidarea parteneriatelor.

Ateliere de lucru

Ateliere de lucru interactive în cadrul cărora vă vor fi prezentate toate aspectele esențiale în dezvoltarea afacerii, urmate de sesiuni de follow-up de aprofundare a informațiilor primite și de punere în aplicare a acestora. O informare continuă ce are drept scop principal implementarea cu succes a planului de afaceri.

Webinarii și videoconferințe

Webinarii și videoconferințe pentru a completa competențele dobândite de dumneavoastră urmare a cursului de formare antreprenorială, a stagiului de practică sau a sesiunilor de informare, într-o manieră mai detaliată și aplicată la studii de caz sau spețe concrete, în funcție de nevoile identificate.

Alte facilități

Spații de co-working care așteaptă să fie folosite, sală de ședință dotată cu stilouri speciale pentru semnarea contractelor, sisteme IT performante pentru comunicarea la distanță cu potențialii investitori, cărți de specialitate ce așteaptă să fie citite, dar și un spațiu de relaxare pentru a medita asupra celor mai bune decizii.

Management și coordonare

Cristi GHERGHICEANU: Manager de proiect

Aurel HUȚANU: Coordonator proiect Partener 1

Ciprian MANEA: Coordonator proiect Partener 2

Vezi mai mult

TESTIMONIALE

Anonim

O echipa de profesioniști! Nu am recomandări sau observații!

Un exemplu de profesionalism

Anonim

O adevarata echipa de profesionisti!

Anonim

Am mai participat si la alte proiecte si voi ati fost cei mai eficienti, cei mai prompti sa ne raspundeti intrebarilor! Multumim!

Anonim

Sunteti primitori si cred ca va faceti treaba foarte bine.

HUB ”I know it, I do it!”