AMPOCU a publicat normele pentru recuperarea ajutorului de minimis de la startup-uri

AMPOCU a publicat normele pentru recuperarea ajutorului de minimis de la startup-uri

AM POCU a publicat Ordinul privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea de către Ministerul Fondurilor Europene a prevederilor art. 25 alin.(4) din OUG nr. 77/2014 privind procedurile naționale în domeniul ajutorului de stat, precum și pentru modificarea și completarea Legii concurenței nr. 21/1996, pentru proiectele finanțate în cadrul schemelor de ajutor de minimis din fonduri...
Citește mai mult »
Premiile surpriză au fost decernate

Premiile surpriză au fost decernate

Câștigătorii competiției celor mai votate start-up-uri finanțate prin proiectul "Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE)" au intrat in posesia premiului surpriza. Astfel, Nelepcu Ionuț-Iulian, Iancu Mihaela și Negulescu Ioniță Neli Lidia au primit câte un stilou personalizat, un stilou magic cu care vor semna cele mai de succes contracte de afaceri. Le dorim...
Citește mai mult »
Anunț câștigatori

Anunț câștigatori

S-a încheiat competiția desfășurată în perioada 4-31 iulie 2019, prin care ați votat afacerea favorită dintre cele 40 finanțate prin proiectul nostru. Lupta a fost strânsă între primele locuri, astfel încât până în ultima clipă am asistat la răsturnări interesante de situație. Deoarece primele trei locuri au obținut un număr impresionant de voturi, ceea ce...
Citește mai mult »
Pe locuri, fiți gata, start vot!

Pe locuri, fiți gata, start vot!

Vă invităm să desemnați prin vot afacerea favorită dintre cele 40 pe care le finanțăm în cadrul proiectului Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE), în perioada 4-31 iulie 2019. Accesați catalogul firmelor de pe site-ul HUB-ului de antreprenoriat, http://hub.asociatia-asura.ro/spre-victorie/catalog-firme, unde găsiți informații despre cele 40 de firme nou înființate. Alegeți firma pe care...
Citește mai mult »
Deschidem porțile Hub-ului!

Deschidem porțile Hub-ului!

Deschidem porțile HUB-ului ”I know it, I do it!” pentru publicul larg! Într-un ambient plăcut vom povesti puțin despre Proiectul ”Antreprenoriatul – o alternativă de carieră excelentă (ACE)”, vi-i vom prezenta pe larg pe cei 40 de antreprenori care au perceput ”Antreprenoriatul” ca pe o alternativă de carieră excelentă, persoane care au avut curajul să...
Citește mai mult »

NOUTĂȚI FONDURI STRUCTURALE

Grădinița cu Program Prelungit din localitatea Drajna de Jos, județul Prahova va fi modernizată cu fonduri Regio

În data de 10 decembrie a fost semnat contractul de finanțare aferent aplicației „Modernizare, dotar Citește mai multe »

Ambulatoriul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, modernizat prin finanțare Regio

Marți, 10 decembrie, a fost semnat contractul de finanțare corespunzător aplicației „Reabilitarea, m Citește mai multe »

Reducerea emisiilor poluante în Sibiu începe cu modernizarea Căii Dumbrăvii

Un important proiect de dezvoltare regională și locală se va derula până la sfârșitul anului 2022 în Citește mai multe »

Aproape 900.000 euro fonduri Regio pentru modernizarea iluminatului public în Teiuș

Orașul Teiuș, din județul Alba, este cel de-al doilea din județ, după Cugir, care obține resurse fin Citește mai multe »

Documente de planificare a perioadei 2021-2027 în regiunea Centru, publicate în consultare de ADR Centru!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a lansat spre consultarea structurilor parteneriale prima Citește mai multe »

32,65 milioane euro solicitate la rambursare prin Programul Operațional Competitivitate

Conform unui comunicat oficial emis joi, 12 decembrie 2019, Autoritatea de Management pentru Program Citește mai multe »

MLPDA va opri plăţi de peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitări PNDL

Conform unui comunicat oficial emis astăzi, ca urmare a controalelor efectuate la unele obiective de Citește mai multe »

Fonduri în continuare disponibile în cadrul Programului de finanțare pentru montarea panourilor fotovoltaice

Conform datelor statistice furnizate de Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul Programului d Citește mai multe »

Discuții privind pregătirea POCU 2021 – 2027

În cadrul unei întâlniri dintre Ministerul Fondurilor Europene și o delegație a Băncii Mondiale – in Citește mai multe »

Start-Up Nation - ediţia a III-a, punctaj suplimentar pentru inovare şi aportul la capitalul social

Miercuri, 11 decembrie 2019, fostul ministru Ștefan-Radu Oprea a făcut declarații cu privire la ediț Citește mai multe »

Platformă digitală care caută clienți internaționali firmelor IT românești, realizată cu bani europeni

Firmele IT românești își vor putea găsi clienți de pe piețele internaționale printr-o platformă digi Citește mai multe »

Competiție cu finanțare de până la 2 milioane de euro pentru soluții inovatoare în sprijinul unui lanț alimentar mai sănătos și durabil

În fiecare an, fundația independentă FAMAE organizează o competiție internațională pentru căutarea u Citește mai multe »

Vicepremierul Raluca Turcan: Reducerea birocraţiei, o necesitate pentru accesarea fondurilor europene

În cadrul evenimentuluievenimentul Start-up Next, dedicat beneficiarilor proiectelor POCU Start-Up P Citește mai multe »

POIM: Au fost semnate trei contracte pentru ce vizează conservarea biodiversității

Conform Ministerului Fondurilor Europene, reprezentanții Autorității de Management pentru Programul Citește mai multe »

Ministrul Fondurilor Europene: Pentru 2021-2027 propunem programe operaționale regionale

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș, a participat la Adunarea Asociației Municipiilor d Citește mai multe »

România a ajuns la o rată de absorbție a fondurilor europene de 34%

Printr-un scurt bilanț publicat luni, 9 decembrie 2019, Ministerul Fondurilor Europene a prezentat s Citește mai multe »

Un nou parc va fi amenajat în Suceava, prin POR

2,88 milioane de euro, fonduri europene, va aloca Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Admi Citește mai multe »

Încep pregătirile pentru viitorul Program de Cooperare URBACT IV

În perioada 5-6 decembrie 2019, a avut loc, la Paris, Reuniunea Comitetului de Monitorizare a Progra Citește mai multe »

FRDS: Apelurile Dezvoltare locală și Creșterea incluziunii și abilitarea romilor au fost prelungite

Astăzi, 10 decembrie 2019, Fondul Român de Dezvoltare Socială a anunțat modificarea apelurilor Dezvo Citește mai multe »

Fii Moș Crăciun pentru un copil aflat în dificultate - alege o listă de dorințe și participă în campania marca Asociația Atitudini și Alternative

Pornind de la motto-ul „Fii Moș Crăciun pentru un copil aflat în dificultate!”, Asociația Atitudini Citește mai multe »

CFR SA a semnat contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea Gării de Nord

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate, prima etapă a programului de modernizare a G Citește mai multe »

Kovesi: Parchetul European va fi o structură de investigare a fraudei financiare, în special a fraudei împotriva fondurilor europene

Parchetul European va fi o structură de investigare a fraudei financiare, în special a fraudei împot Citește mai multe »

Rechizitoriu DNA Alba Iulia: Prejudiciu de 2,4 milioane de lei după obținerea ilegală de fonduri europene

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție din Alba Iulia au făcut public modul în care 2 persoane Citește mai multe »

59,9 milioane euro solicitate la rambursare prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate

Conform unui comunicat oficial emis ieri, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Aju Citește mai multe »

Fonduri-structurale.ro a transmis observații pe proiectul care propune schimbarea mecanismului prefinanțării și plății pe POCU

În perioada 27 noiembrie – 8 decembrie 2019, Ministerul Fondurilor Europene a propus în consultare p Citește mai multe »

POIM: Instrucțiunea Organismului Intermediar pentru Transport nr. 8/ 2019 privind condițiile depunerii cererilor de rambursare în decembrie 2019

Organismului Intermediar pentru Transport a publicat vineri, 6 decembrie 2019, Instrucțiunea nr. 8/2 Citește mai multe »