Premiile surpriză au fost decernate

Premiile surpriză au fost decernate

Câștigătorii competiției celor mai votate start-up-uri finanțate prin proiectul "Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE)" au intrat in posesia premiului surpriza. Astfel, Nelepcu Ionuț-Iulian, Iancu Mihaela și Negulescu Ioniță Neli Lidia au primit câte un stilou personalizat, un stilou magic cu care vor semna cele mai de succes contracte de afaceri. Le dorim...
Citește mai mult »
Anunț câștigatori

Anunț câștigatori

S-a încheiat competiția desfășurată în perioada 4-31 iulie 2019, prin care ați votat afacerea favorită dintre cele 40 finanțate prin proiectul nostru. Lupta a fost strânsă între primele locuri, astfel încât până în ultima clipă am asistat la răsturnări interesante de situație. Deoarece primele trei locuri au obținut un număr impresionant de voturi, ceea ce...
Citește mai mult »
Pe locuri, fiți gata, start vot!

Pe locuri, fiți gata, start vot!

Vă invităm să desemnați prin vot afacerea favorită dintre cele 40 pe care le finanțăm în cadrul proiectului Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE), în perioada 4-31 iulie 2019. Accesați catalogul firmelor de pe site-ul HUB-ului de antreprenoriat, http://hub.asociatia-asura.ro/spre-victorie/catalog-firme, unde găsiți informații despre cele 40 de firme nou înființate. Alegeți firma pe care...
Citește mai mult »
Deschidem porțile Hub-ului!

Deschidem porțile Hub-ului!

Deschidem porțile HUB-ului ”I know it, I do it!” pentru publicul larg! Într-un ambient plăcut vom povesti puțin despre Proiectul ”Antreprenoriatul – o alternativă de carieră excelentă (ACE)”, vi-i vom prezenta pe larg pe cei 40 de antreprenori care au perceput ”Antreprenoriatul” ca pe o alternativă de carieră excelentă, persoane care au avut curajul să...
Citește mai mult »
Eveniment de promovare

Eveniment de promovare

În data de 25.06.2019 a avut loc la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town – Centrul Vechi, sala Floreasca, evenimentul dedicat promovării întreprinderilor create în cadrul proiectului și relaționării cu alți antreprenori. În cadrul acestui eveniment, antreprenorii au avut ocazia de a își prezente ideile in fața invitaților dar si de a lega colaborari cu...
Citește mai mult »

NOUTĂȚI FONDURI STRUCTURALE

5,70 milioane de lei pentru infrastructura educațională din regiunea Centru

Două contracte cu finanțare au fost semnate, pe data de 21.08.2019, prin care se vor face investiții Citește mai multe »

Seminar de informare pe tema proiectelor de cooperare europeană

În data de 19 septembrie 2019, Biroul Europa Creativă România organizează la București, în colaborar Citește mai multe »

„Premiul Radarul Inovării 2019” – O universitate românească, printre participanți! Află cum poți vota

Comisia Europeană a lansat o competiție pentru identificarea viitorilor inovatori de top ai Europei. Citește mai multe »

Peste 45 de milioane de lei pentru implementarea Sistemului Național de Management privind Dizabilitatea

Guvernul a aprobat, pe data de 21.08.2019, printr-o Hotărâre, cheltuielile necesare pentru implement Citește mai multe »

Fonduri Regio destinate unor echipamente noi pentru Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov

Echipamente medicale de ultimă generație se vor achiziționa printr-un nou contract de finanțare Regi Citește mai multe »

România Start Up Plus și Diaspora Start-Up: Află câte afaceri noi au fost înființate și în ce domenii!

Cele două scheme de antreprenoriat finanțate prin POCU – România Start Up Plus și Diaspora Start-Up Citește mai multe »

A fost modificat Ghidul specific aferent apelului de proiecte pentru PI 4.2-Revitalizarea orașelor din cadrul POR!

Pe 22 august 2019, MDRAP a emis ordinul de modificare și completare a Ghidului Solicitantului Condiț Citește mai multe »

S-a demarat procesul de evaluare tehnico-financiară pentru proiectele depuse în cadrul mai multor apeluri pe POC!

Organismul Intermediar pentru Cercetare a demarat etapa de evaluare tehnico-financiară a proiectelor Citește mai multe »

S-a prelungit perioada de consultare publică pentru ghidul destinat măsurii III.4 Activități de cooperare din cadrul POPAM

Conform unei informări publicate de AM POPAM marți, 20 august 2019, perioada de consultare publică a Citește mai multe »

480 tineri de la sate vor învăța despre importanța implicării în dezvoltarea comunității printr-un proiect european

Miercuri, 21 august 2019, a avut loc lansarea oficială a proiectului național „O șansă pentru tineri Citește mai multe »

133 de milioane de lei pentru infrastructura de transport din județul Ialomița

Marți, 20 august, a fost semnat un contract de finanţare de peste 133 de milioane de lei, pentru rec Citește mai multe »

Fonduri Regio pentru un incubator de afaceri în Făgăraș

Vești bune pentru antreprenorii care vor să înființeze afaceri noi în domeniul industriilor creative Citește mai multe »

Peste 10 milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale din orașul Luduș

Opt săli de clasă noi, echipamente și mobilier școlar modern sunt doar câteva dintre rezultate ce se Citește mai multe »

Clasamentul final al cererilor de finanțare pe măsura II.3 „Investițiile productive în acvacultură” din cadrul POPAM

AM POPAM a publicat luni, 19 august 2019, clasamentul final al cererilor de finanțare în cadrul apel Citește mai multe »

Încep lucrările pentru cele 3 spitale regionale din Iași, Craiova și Cluj?

În cadrul unui interviu acordat luni, 19 august 2019, ministrul fondurilor europene, Roxana Mînzatu Citește mai multe »

Raportul de progres privind punerea în aplicare a Acordului de Parteneriat, publicat în consultare publică!

Ministerul Fondurilor Europene prin Direcția Generală Programare și Coordonare Sistem, a lansat luni Citește mai multe »

Tulcea: Investiţii de 7 milioane de lei pentru comuna Casimcea prin PNDL

Locuitorii comunei Casimcea (județul Tulcea) au, începând de luni, 19 august, o şcoală şi un dispens Citește mai multe »

Clujul va putea reduce emisiile de CO2 cu 1.400 tone pe an prin sprijin elvețian

Cluj-Napoca a lansat un program de îmbunătățire a eficienței energetice. În sprijinul acestuia, Elve Citește mai multe »

Ploiești: Șoseaua Vestului, refăcută cu fonduri europene, acum plină de gropi

În ciuda faptului că Șoseaua Vestului se află în garanție, fiind reabilitată în momentul înlocuirii Citește mai multe »

Proiecte cu fonduri europene în Buzău: Parc de joacă pentru copii și servicii sociale comunitare pentru persoane cu dizabilităţI în comuna Tamași

În comuna Tamași din județul Buzău, un loc de joacă pentru copiii care provin din familii cu venitur Citește mai multe »

V. Dăncilă: De la preluarea guvernării, în conturile fermierilor români au intrat 8,78 miliarde de euro din fonduri europene

În cadrul ședinței de guvern care a avut loc la începutul săptămânii trecute, premierul Viorica Dănc Citește mai multe »

PNDL: Investiții în două şcoli din județul Buzău

Elevii din comuna Mânzăleşti (județul Buzău) vor învăţa, din această toamnă, în două şcoli reabilita Citește mai multe »

Dotarea ambulatoriului SJU Teleorman va fi realizată cu 3,8 milioane de lei, fonduri europene

Şase cabinete din ambulatoriul integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria vor fi dotate c Citește mai multe »

Reabilitarea DN 28B, Târgu Frumos - Botoșani cu fonduri europene

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a Drumului Națion Citește mai multe »

O stradă din Târgu Mureș va fi reabilitată cu ajutorul banilor europeni

La data de 14 august 2019, a fost anunțat faptul că proiectul Primăriei Târgu Mureș, privind reabili Citește mai multe »

Un fost cercetător din Suedia s-a întors în Cluj pentru a face biciclete din bambus cu fonduri europene

Un absolvent al Universității de Științe Agricole, care a lucrat 9 ani în cercetare în Suedia, s-a î Citește mai multe »

Află care este topul celor 5 județe cu cea mai ridicată rată de contracte semnate cu fonduri europene

Miercuri, 14 august 2019, Ministerul Fondurilor Europene a publicat situația contractelor semnate la Citește mai multe »