4. » CYBERPROJECT

CYBERPROJECT

Antreprenor: Mihaela Iancu
Câmpina, Str. Democrației 9, Jud. Prahova

CyberProject SRL, este un SRL cu acționariat unic al unei economiste cu peste 10 ani de experiență în proiectele cu finanțare europeană ale sectorului ONG.

Diversitatea proiectelor în care am fost implicată, începând cu pregătirea parteneriatelor public private și până la poziția de coordonator al consorțiilor de obiectiv sau manager al proiectelor, mi-au dat curaj să propun în programul România Start Up Plus un proiect care să-mi valorifice expertiza pe consultanța specifică în pregătirea și implementarea proiectelor viitorilor mei beneficiari.

Pentru cei mai influenți clienți ai mei, am să le propun și partenerierea de tip CLUSTER pentru că îmi propun să fiu și un important CREATOR de OPORTUNITĂȚI de dezvoltare și să țin atent sub observație și analiză și acele domenii sectoriale sau de nișă care pot valorica maximal și resursele din areal și nevoile de dezvoltare menționate în strategiile principalilor investitori și UAT-uri care, la rândul lor vor să atragă cofinanțare și resurse extrabugetare pentru implementareaproiectelor și strategiilor de dezvoltare ale fiecăruia.

Suntem 100% disponibili pentru interesul clienților noștri și cred că nu există ideea cuiva care să nu poată fi remodelată, adaptată ghidului de finanțare sau atent transpusă SMART într-un viitor plan de afaceri, plan de intervenție sau proiect specific.

Cyber Project SRL este cea mai inteligentă opțiune reprezentata de Mihaela IANCU
S.C. CYBERPROJECT S.R.L.
CUI 41053584