1. Acasă » 
  2. #Victorie » 
  3. Catalog firme
  4. » DAMAS SPACE CARE
Deja ai votat!

DAMAS SPACE CARE

Informații de contact
Antreprenor: Mariana Ștefan
Adresa:
Crivina, Bolintin-Vale, Nr. 151, Jud. Giurgiu
Telefon: 0744 685 378
Website:
Descriere:

S.C. Damas Space Care S.R.L. este o firmă ce activează în domeniul curățeniei profesionale pentru spații rezidențiale, comerciale și industriale.

Prin serviciile noastre dorim să vă degrevăm de grijile zilnice pentru asigurarea unui spațiu de lucru curat, îngrijit și funcțional și astfel, să vă puteți dedica timpul și energia realizării afacerii dumneavoastră.

Deși o firmă tânără, societatea noastră dispune de un management matur, asigurat de personal cu experiență îndelungată în furnizarea serviciilor de utilități, și de expertiza celor mai buni consultanți din domeniul serviciilor profesionale de curățenie și facility management.

Suntem o companie la început de drum, însă foarte motivată să ofere servicii de calitate, la prețuri corecte și sustenabile, care să îi consolideze relația cu clienții și să îi asigure creșterea cotei de piață.

Pentru că știm cât de important este pentru asigurarea serviciilor de calitate, zi de zi, suntem preocupați de: asigurarea personalului calificat și de încredere, dotarea cu utilaje și consumabile profesionale și monitorizarea permanentă a serviciilor pe care le prestăm.

Trimiteți mesajul antreprenorului