1. Acasă » 
  2. #Victorie » 
  3. Catalog firme
  4. » DIGITAL FITNESS JOY
Deja ai votat!

DIGITAL FITNESS JOY

Informații de contact
Adresa:
Ploiești, Str. Alexandru Odobescu 2, Jud. Prahova
Telefon: 0743 939 921
Descriere:

Digital Fitness Joy este un concept inovator ce te ajută să-ți creezi un stil de viată sănătos, simplu și cu bucurie.

Digital Fitness Joy combină antrenamentele de fitness cu dezvoltarea personală. Ne încurajăm clienții să devină cea mai bună versiune a lor și să-și creeze un stil de viată sănătos. Fie ca vrei să te simți bine în corpul tău, să-ți reduci nivelul de stres sau să creezi mai multă bunăstare în corpul, mintea și sufletul tău, Digital Fitness Joy este pentru tine.

Pe portalul digitalfitnessjoy.com clienții noștri își pot personaliza antrenamentele și pot avea acces la informații despre nutriție, mindset coaching și fitness astfel încât să iși atingă obiectivul. Tu alegi și combini module de fitness, dans, yoga, meditație și nutriție astfel încât să simți că trăiești cea mai bună viață. Digital Fitness Joy este, de asemenea, o comunitate online creată de oameni determinați care cred că sunt arhitecții vieții lor.

Oferim și antrenamente pentru companii printr-un simplu click. Antrenorii noștri certificați facilitează clase de grup sau sesiuni de yoga chiar la sediul tău.

Investim în coeziunea societății și pentru asta am creat antrenamente specifice pentru persoanele cu dificultăți motorii, disponibile gratuit online.

Trimiteți mesajul antreprenorului