4. » ENACT FOOD

ENACT FOOD

Antreprenor: Florentina Alisa Petre
Ploiești, Str. Locomotivei 6, Jud. Prahova

Afacerea propusă dorește prin serviciile pe care le va oferi, să schimbe imaginea despre restaurantele din Ploiești, prin apariția unuia „mai altfel” decât celelalte. Principalul scop al afacerii este de a reuși atragerea unei clientele fidele, și mai ales deosebite, chiar dacă aceasta necesită timp și investiții ridicate. Produsele oferite vor avea în general specific pescăresc fără a fi însă exclusiv. Se vor avea în vedere și alte preparate de bucătărie, deosebite prin calitate, aromă și savoare.

Restaurantul va urmări să beneficieze de doua oportunități: lipsa unui restaurant cu specific pescăresc în oraș și faptul că în
Municipiul Ploiești există una din cele mai mari hale de pește din țară care poate fi o sursă de aprovizionare permanentă cu materie primă proaspătă și de calitate. Calitatea, modul de prezentare al preparatelor, serviciul și amabilitatea personalului și nu în ultimul rând, amplasarea vor fi atuurile acestui restaurant.