1. Acasă » 
  2. #Victorie » 
  3. Catalog firme
  4. » SIGPOS TECHNOLOGY
Deja ai votat!

SIGPOS TECHNOLOGY

Informații de contact
Adresa:
Comarnic, Posada 12, Jud. Prahova
Telefon: 0734 011 995
Descriere:

Scopul societății comerciale S.C. SIGPOS TECHNOLOGY SRL este de a se poziționa ca un jucător important pe piața serviciilor de geodezie și cadastru pe plan local și nu numai.

În acest sens, un obiectiv general al proiectului de investiții este reprezentat de dezvoltarea societății nou înființate în vederea înțelegerii și satisfacerii nevoilor pieței. Strategia pe care se va baza activitatea desfășurată va avea la bază prestarea de servicii de calitate, cu promptitudine și profesionalism, astfel încât impactul în piață să fie unul pozitiv și bussiness-ul creat să fie identificat în conștiința pieței cu ideea de calitate. Serviciile specifice de cadastru și geodezie vor fi prestate utilizând echipamente de ultimă generație și personal cu expertiză în domeniu.

Serviciile oferite vor acoperi o gamă largă de activități specifice domeniului geodeziei și cadastrului: înscrieri în cartea funciară, ridicări topografice, trasări, dezmembrări și alipiri, PUG, PUZ, realizare și actualizare baze de date GIS 2D și 3D, prelucrare imagini satelitare, realizare ortofotoplanuri, asistență topografică în construcții civile s.a.

Trimiteți mesajul antreprenorului