1. Acasă » 
  2. #Victorie » 
  3. Catalog firme
  4. » SOUTH GYM
Deja ai votat!

SOUTH GYM

Informații de contact
Adresa:
Videle, Sos. Giurgiului 21, Jud. Teleorman
Telefon: 0763 276 704
Descriere:

South Gym S.R.L. își dorește să devină unul din principalii prestatori de servicii sportive prin câștigarea unui portofoliu de clienți suficient de mare și de mulțumit care să contribuie la plasarea firmei între societățile sportive de prestigiu. Scopul societății este de a urmări și planifica în permanență resursele umane, materiale și financiare, pentru a putea fi folosite optim în vederea realizării obiectivului de investiții, care este reprezentat de dezvoltarea societății atât în vederea creșterii profitului, cât și a satisfacerii nevoilor clienților. Firma își va desfășura activitatea în orașul Videle.

Această idee nu poate fi privită cu reticență, deoarece există un echilibru calitate-preț, iar sala va fi singura din zonă. Odată câștigată încrederea clientului, drumul spre notorietate și fidelizarea lui este unul mult mai scurt și promițător. Realizarea acestor obiective sunt reale, deoarece sala noastră oferă activități sportive, care pot fi accesate de toate categoriile sociale.

Activitățile de forță si fitness vor fi însoțite și de kickboxing. Antrenamentele de kickboxing urmează să fie susținute de un campion național și intercontinental, ceea ce face ca activitatea desfășurată in sală să fie una cât mai tentantă.

Vă asteptăm. Cu drag!

Trimiteți mesajul antreprenorului