1. Acasă » 
  2. #Victorie » 
  3. Catalog firme
  4. » ARMONIQUEVENTS
Deja ai votat!

ARMONIQUEVENTS

Informații de contact
Antreprenor: Ștefan Lăutaru
Adresa:
Bolintin-Vale, Str. Speranței 9B, Jud. Giurgiu
Telefon: 0748 190 548
Descriere:

Știți sentimentul pe care îl ai când visezi toată viața la ceva și apoi îți vezi visul cum crește? S-a întâmplat într-o secundă. Am știut tot timpul ce vreau să fac, am știut cum se va întâmpla, dar nu știam când. Așa că am pus pe hârtie tot ceea ce visasem ani la rând. Tot ce până atunci a fost doar în capul meu, acum am pus pe hârtie. Și au fost ani de vise, așa că am avut ceva de scris. Singurul moment în care m-am trezit a fost când am văzut că proiectul mi-a fost acceptat.

Da, știu că o firmă de evenimente are extrem de mulți competitori pe piață la momentul actual, dar sunt convins că majoritatea au început din motive financiare. Această companie, care îmi este al doilea copil, a pornit ca o viziune, încă de când eram eu însumi un copil. A crescut odată cu mine și s-a materializat exact în momentul potrivit. Pentru că știu pas cu pas cum va arăta, sunt convins că va fi ceva unic.

Firma este gândită în ansamblu astfel încât clienții nu vor trebui decât să se uite și să se preocupe de hainele pe care le vor purta.

Vom asigura servicii complete, de la decor și aranjamente, servicii foto-video, muzică live, dj, animator petreceri copii, photo booth, până la plimbări cu limuzina ori caleașca, sau servicii de consultanță privind evenimentele.Și pentru că știu la ce nivel îmi doresc să
ajungă serviciile pe care le ofer, voi munci până când această companie nu va mai avea competitor în ceea ce privește multitudinea de servicii și calitatea lor.

Trimiteți mesajul antreprenorului