4. » SRH GOOD AIR

SRH GOOD AIR

Antreprenor: Ioana Bărbuță
Str. Decebal, Nr.4, Slobozia, Jud. Ialomița

SRH Good Air SRL oferă servicii de igienizare, montaj aer condiționat și servicii de instalații termice și sanitare. Serviciile noastre se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, o pondere ridicată deținând-o cei cu vârsta cuprinsă între 35-45 de ani. Și cei de 20-30 ani formează o parte importantă, dar mai ales pe termen lung aceștia făcând parte dintr-un segment de consumatori în formare, care în
viitor pot deveni fideli. Serviciile prestate sunt destinate și persoanelor juridice respectiv cabinete medicale, birouri notariale, salonuri de înfrumusețare, unități de alimentație publică, grădinițe, școli, unități de stat.

Demonstrăm calitatea serviciilor prin angajamentul personalului, prin creşterea gradului de integritate profesională, a competenţei, instruirii şi experienţei. Satisfacem cerinţele tuturor părţilor interesate, începând cu personalul angajat şi clientul, şi îmbunătăţirea continua a eficacităţii sistemului de management al calităţii.