HUB ”I know it, I do it!”

Hub-ul înființat în cadrul Proiectului Antreprenoriatul - o alternativă de carieră excelentă (ACE)” POCU/82/3/7/105905 face parte din programul de sprijinire a viitorilor antreprenori în vederea demarării și dezvoltării noilor afaceri.

Hub-ul a fost strategic denumit ”I know it, I do it!”, pornind de la ipoteza că, dacă deții toate informațiile, îți poți atinge obiectivele.

Pera Novacovici scrie în ”Descoperă-ți vocația” că ”încrederea în sine în orice domeniu apare când, după procesul de învățare, reușești să faci acel lucru din ce în ce mai bine”, încheie citatul descurajându-ne oarecum că nu vom reuși din prima, dar noi vom demonstra contrariul!

Din acest considerent dorim ca acest hub, prin intermediul evenimentelor, atelierelor de lucru, sesiunilor de informare, dar și prin sprijinul oferit de experții cooptați, să devină pentru dumneavoastră o sursă de informații, la care să aveți acces pe tot parcursul călătoriei spre succes.

Hub-ul ”I know it,I do it!” este locul unde a început totul...Vă mai amințiti cascada de emoții care v-a năpădit în etapa a III-a de evaluare a planului dumneavoastră de afaceri? Aici a dat buzna peste dumneavoastră, sperăm totuși că vă amințiti și că noi v-am fost alături, încurajându-vă și susținându-vă! Același lucru îl vom face și în perioada următoare, până la strigătul final de victorie.

Consultanță, mentorat, consiliere personalizată pentru fiecare tip de afacere, evenimente de informare, promovare și socializare care să vă introducă în mediul antreprenorial, personal calificat dispus să răspundă tuturor întrebărilor, cărți de specialitate ce așteaptă să fie citite, spații de co-working care așteaptă să fie folosite, sală de ședință dotată cu stilouri speciale pentru semnarea contractelor, sisteme IT performante pentru comunicarea la distanță cu potențialii investitori, dar și un spațiu de relaxare pentru a medita asupra celor mai bune decizii.

Toate acestea pentru ca un vis să devină realitate!

P.S. Doda Traian nr. 4, în București.

HUB ”I know it, I do it!”

TESTIMONIALE

Anonim

O echipa de profesioniști! Nu am recomandări sau observații!

Anonim

Un exemplu de profesionalism

Anonim

O adevarata echipa de profesionisti!

Anonim

Am mai participat si la alte proiecte si voi ati fost cei mai eficienti, cei mai prompti sa ne raspundeti intrebarilor! Multumim!

Anonim

Sunteti primitori si cred ca va faceti treaba foarte bine.