FACILITĂȚILE HUB-ULUI

Evenimente

Evenimente de informare, cu subiecte de interes pentru dezvoltarea noilor afaceri, evenimente de promovare în rândul antreprenorilor de succes, instituțiilor publice, centrelor de sprijinire a antreprenoriatului, dar și evenimente de socializare, în vederea realizării de schimb de experiență pentru consolidarea parteneriatelor.

Spre Victorie!

Ateliere de lucru

Ateliere de lucru interactive, în cadrul cărora vă vor fi prezentate toate aspectele esențiale în dezvoltarea afacerii, urmate de sesiuni de follow-up de aprofundare a informațiilor primite și de punere în aplicare a acestora. O informare continuă, ce are drept scop principal implementarea cu succes a planului de afaceri.

Spre Victorie!

Webinarii și videoconferințe

Webinarii și videoconferințe pentru a completa competențele dobândite de dumneavoastră, urmare a cursului de formare antreprenorială, a stagiului de practică sau a sesiunilor de informare, într-o manieră mai detaliată și aplicată la studii de caz sau spețe concrete, în funcție de nevoile identificate.

Spre Victorie!

Alte facilități

Spații de co-working, care așteaptă să fie folosite, sală de ședință dotată cu stilouri speciale pentru semnarea contractelor, sisteme IT performante pentru comunicarea la distanță cu potențialii investitori, cărți de specialitate, ce așteaptă să fie citite, dar și un spațiu de relaxare pentru a medita asupra celor mai bune decizii.

Spre Victorie!

Spații de lucru

Aveți o întâlnire importantă de afaceri, sau aveți nevoie de un spațiu adecvat pentru a lucra fără să fiți deranjat, iar zumzetul unei cafenele nu reprezintă un mediu tocmai propice? Vă punem la dispoziție sala de ședință și spațiul de co-working din cadrul Hub-ului, dotate corespunzător cu videoproiector, ecran de proiecție, multifuncțională, sistem de videoconferință, ș.a. Trebuie doar să faceți o rezervare.

Rezervă sala!

Minibibliotecă

Doriți și mai multe informații în domenii precum marketing, comunicare, financiar, antreprenoriat, ce strategii au aplicat alții și cum au descoperit cheia succesului? Avem o selecție de cărți care așteaptă să fie citite de dumneavoastră. Puteți chiar să contribuiți la îmbunătățirea acestei colecții prin donarea sau împrumutarea cărților pe care deja le-ați citit, pentru a veni în sprijinul celorlalți colegi.

Rezervă o carte!