1. Acasă » 
  2. #Victorie » 
  3. Catalog firme
  4. » ALL SMART KEY
Deja ai votat!

ALL SMART KEY

Informații de contact
Antreprenor: Stelian Botănoiu
Adresa:
Roșiorii de Vede, Str. Oltului, Nr.61, Jud. Teleorman
Telefon: 0767 810 106 / 0774 625 093
Descriere:

Societatea S.C. ALL SMART KEY S.R.L furnizează servicii de multiplicare chei, indiferent de domeniul de utilizare. Odată intrați în centrul nostru, clienții sunt serviți cu promptitudine, la plecare având satisfacția că au făcut alegerea corectă a furnizorului de servicii.

Centrul de multiplicare chei are program de lucru zilnic, oferind astfel un timp mare de accesare a serviciilor de către clienți.

Prin tehnologia de care dispune, societatea noastră îşi propune să reducă la minim timpul de așteptare pentru rezolvarea solicitărilor clienților, fiind pregătiți să răspundem oricărei solicitări, conştienți că, în multe cazuri, înlocuirea unei chei pierdute sau deteriorate poate fi o urgență. Oferim servicii la cel mai bun raport calitate-preț, iar timpul de așteptare pentru confecționarea oricărui tip de cheie indiferent de numărul de bucăți solicitat va fi cel mai mic.

Echipamentele noastre reduc spre zero erorile în procesul de multiplicare a cheilor.

Vă așteptăm la punctul de lucru din municipiul Roșiorii de Vede, unde clienții pot vedea echipamentele utilizate, precum şi întreaga gamă de servicii oferite.

Trimiteți mesajul antreprenorului