4. » CHILL THE ENGINE

CHILL THE ENGINE

Antreprenor: Moraru Andrei
Str. Viilor, nr.2C, Sighișoara, Jud. Mureș

Afacerea constă în serviciul fără de care șoferii nu ar putea circula în condiții de siguranță sporită, mai exact stația de ITP aflată în municipiul Sighisoara. În zilele de azi mașina este o necesitate, iar rularea pe carosabil în siguranță este un lucru de maxima importanță, astfel stația itp chill The engine se ocupă de inspectarea și semnalarea neregulilor automobilului dumneavoastră, iar pentru a tipe piept concurenței au fost achiziționate echipamente de ultimă generație.
Numărul mașinilor crește, iar nevoia de verificare periodică este imperios necesară, nu doar pentru a respecta legile din țara noastră ci, mult mai important, pentru ca atât șoferul mașinii cât și pasagerii să fie în siguranță ori de cate ori se folosesc de autoturism pentru a se deplasa dintr-o locație în alta. Astfel, principalul scop al firmei este acela de a presta servicii în cadrul verificărilor tehnice periodice ale autovehiculelor, având ca obiectiv pe termen lung creșterea gradului de conștientizare a șoferilor asupra calității siguranței pe care autoturismul verificat periodic îl oferă în momentul în care îl conduci, raportată la nivelul infrastructurii de transport rutier.