4. » MYSTICAL TRANSYLVANIA

MYSTICAL TRANSYLVANIA

Antreprenor: Cotoarbă Lemuel
Str. Școlii, nr.12, Sighișoara, Jud. Mureș

Mystical Transylvania SRL vă prezintă cu mândrie Roade și Răsfăț, un restaurant tip rulota situat pe Str. Școlii nr. 12, în inima Cetatii Sighișoara.
Aici oferim preparate culinare cu origini în țări precum SUA si Olanda adaptate la gustul Românesc. Printre altele următoarele preparate se vor regăsi în meniu: Cartofii prăjiți, Falafel si Burgeri.
Rulota este amplasată în lunile Aprilie-Decembrie în grădina de vară a locației MYstical transylvania din cetatea Sighișoarei, în care sunt disponibile 15-20 de mese cu ca. 70 locuri de șezut. Grădina de vară, în care este activă ReFresh Smoothie Bar, este frecventată pe timpul zilei preponderent de turiști ai cetății Sighișoarei. Pe timp de seară, grădina de vară, care deseori găzduiește evenimente de tip muzică live, este frecventată de mulți localnici, care apreciază atmosfera, peisajul și calitatea și diversitatea băuturilor.

• Website: https://mystical.ro/mystical/garden/menu/
• Tripadvisor: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g311309-d23409224-Reviews-ReFresh-Sighisoara_Mures_County_Central_Romania_Transylvania.html
• Recenzii Google: aici