4. » PRIVAT SPA

Antreprenor: TRANULEA MARINELA
Sat Crișan, Comuna Crișan, Strada Principală, Nr. 560, Jud. Tulcea
Telefon: 0755272086

Societatea noastră desfășoară activitatea de cazare, care permite o deconectare totală și obținerea relaxării maxime pentru persoanele iubitoare de natură, activitate îmbinată cu cea de transport pasageri pe căi navigabile interioare și alte activități recreative și distractive ( în special în Delta Dunării).
Misiunea firmei este de a asigura servicii de calitate superioară, din punct de vedere al petrecerii timpului liber în mijlocul naturii pe perioade scurte si/sau perioade de vacanta, astfel încât să devină un jucător important pe piața locală, în acest domeniu, prin achiziționarea de 4 jacuzzi și 1 ciubar ce vor fi montate în apropierea unui canal din Delta Dunării, facilități de cazare care să permită o deconectare totală și obținerea relaxării maxime pentru persoanele iubitoare de natură.
Serviciile oferite de firmă au fost concepute sub formă unor pachete integrate, diferențiate în funcție de solicitările clienților, precum și de concentrarea pe activități recreative și de agrement ce vor fi puse la dispoziția turiștilor.