4. » TOP ISOLATION

TOP ISOLATION

Antreprenor: Ciciu Cristian Ioan
Municipiul Făgăraș, Str. Dr. Titu Pertia, bl.4A, ap.2, Jud. Brașov

TOP ISOLATION SRL se ocupă de oferirea serviciilor de lucrări de izolare pentru clienți, care presupun: realizarea de termoizolații, hidroizolații și fonoizolații, principala materie primă utilizată pentru prestarea serviciilor fiind spuma poliuretanică din următoarele categorii: spumă cu celulă închisă și spumă cu celulă deschisă.
Dintre toate materialele utilizate pentru izolații, spuma poliuretanică este considerată cea mai bună soluție, prezentând un cumul de avantaje în comparație cu polistirenul expandat sau vata minerală dintre care vom enumera următoarele: spuma îmbunătățește integritatea structurală a casei fără a o îngreuna; spuma nu își pierde proprietățile termice în timp; pentru aplicarea spumei nu există restricții pentru categoria de spațiu în care este instalată, putând fi aplicată cu ușurință și în spații mici și înghesuite-proprietate care nu se regăsește la vata minerală, în speță; perioada de viabilitate a spumei este de peste 80 de ani în timp ce alternativele de izolații rezistă în medie între 10 și 25 de ani; izolarea cu spumă reduce semnificativ facturile de întreținere și nu permite acumularea de umezeală sau mucegai; spuma poliuretanică cu celulă închisă acționează ca o barieră fonică, pe când alternativele de izolații nu au această calitate; spuma creează o etanșare perfectă, fără punți termice; spuma poliuretanică nu permite pătrunderea prafului, a alergenilor și a poluanților, oferind un mediu mai curat.