4. » WELDBORG

Antreprenor: PETRACHE ALEXANDRU-NICOLAE
Sat Aliceni, Comuna Poșta Cîlnău, Strada Pinului, Nr.11, Jud. Buzău
Website:

Scopul principal al atelierului de sudare este acela de a repune în functiune diferitele tipuri de agregate (utilaje agricole, instalatii, cazane, componente auto, etc.). Acest scop poate fi atins de compania noastră prin serviciile de sudare oferite pentru variate materiale atât feroase (oțel, fonta), cât și neferoase (aluminiu, cupru, inox, bronz).
Obiective:

• Calitate ridicată a serviciilor oferite: Compania își propune mentinerea calității serviciilor oferite la standard ridicat tratând fiecare client cu profesionalism.
  • Obținerea profitului și menținerea acestuia: Profitul reprezintă combustibilul regenerabil al afacerii. Asadar, vom urmări de fiecare data ca activitatea să producă profit. Vor fi optimizate constant cheltuielile ce țin de funcționarea activității, dar fără să fie alterată calitatea serviciilor oferite.

Astfel, atelierul de sudare va avea o viziune progresistă, urmând să se extindă și pe piața de producție în următorii ani, dezvoltând astfel produse proprii.